Stem jij ook op 15 maart 2017

Het is toegestaan om te stemmen

Citaat Imam dr.  El Baghdadi tijdens de vrijdagpreek 3 maart 2017

“Stemmen is toegestaan wanneer de intentie is om het kwaad jegens de islam en moslims  daarmee te bestrijden”

Voor moslims ligt de stem dus voornamelijk bij de linkse partijen. Kijk goed bij welke partij jij het meest bij betrokken voelt. Wie benadert jouw als moslim op de meest eerlijke manier en begrijpt de onrechtvaardige situatie?

De moslims kunnen het verschil bepalen of het kabinet  na 15 maart 2017 rechts of links wordt, dit omdat de hoeveelheid moslims in Nederland bij elkaar 10 zetels waard zijn. Zo krachtig is de stem van de moslims

De Koran verplicht moslims om democratisch te handelen (verzen 42:38 en 3:159, om shura, bestuursraden te houden), de metgezel Abu Huraira zei als commentaar op deze verzen dat hij niemand zoveel democratisch heeft zien overleggen als de profeet.

Het is belangrijk dat moslims samenwerken met mensen van alle geloven voor een betere wereld en zorgen dat er rechtvaardigheid en verbetering van de maatschappij is.  Het leiderschap van de maatschappij mag alleen gegeven worden aan personen die rechtvaardig handelen.

Het is daarom van belang dat jij ook stemt en  mee beslist wie de regering gaat vormen. Toen de profeet de leider in Medina werd, maakte hij een verdrag (sahifat al-Medinat) met alle bewoners , moslims, joden en polytheïsten, waarbij iedereen tot de ummah, gemeenschap, werd gerekend, en iedereen een stem in het bestuur had, vrijheid van religie, en verplicht met elkaar moesten samenwerken.

Wil je een rechtvaardige samenleving en  beter leven hebben in de Nederlandse maatschappij?  ga dan stemmen op woensdag 15 maart 2017!

error: Inhoud mag niet gekopieerd worden. U dient toestemming te vragen aan stichting El Mouahidin mail naar info@mouahidin.nl
Bel direct
Adres